Els 3 videoclips finals del projecte Grow & Flow

Ja podem gaudir dels tres videoclips finals del projecte transversal Grow & Flow. 

Durant aquests deu dies de final de trimestre l'alumnat de segon i VerSembrant han estat treballant un munt de coses a través de les diferents disciplines del hip hop, l'expressió corporal i plàstica amb el graffiti i break, competències lingüístiques i musicals a través de la creació d’un rap. Tot això articulat al voltant de la reflexió crítica sobre una problemàtica social escollida pels grups i culminant en la realització d’un videoclip i un fanzine.

L’orientació sexual, l’adolescència i el bullying van ser les temàtiques triades per consens, sota la premissa de treballar i fer una recerca personal i col·lectiva sobre alguna forma de discriminació que sentissin propera i volguessin combatre.

Al llarg de tot aquest procés creatiu multidisciplinar les educadores han pogut escoltar els diferents dubtes i patiments dels i les alumnes, i acompanyar-los en la seva canalització a través de l’expressió artística.

Moltes gràcies a tot l’equipàs que ha fet possible aquest super projecte: docents, Levico, Werens, Pau Llonch, Bittah, La productora... i felicitats a l'alumnat!





Comentaris