Institut Ca n’Oriac. La coeducació a Catalunya

Aquesta acció de recerca s’emmarca dins el programa “Joves mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes”, executat conjuntament per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (PUCVG) i InteRed, i cofinançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Aquests documents son el resultat del projecte de recerca “La Coeducació a Catalunya. Pràctiques de referència i reptes”, una proposta de l'ONG InteRed i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere (PUCVG), desenvolupat durant el curs 2020-2021 de forma col·laborativa entre l’associació EduAlter i el Grup d’Educació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta recerca té per objectius:

  • Visibilitzar pràctiques de referència en matèria de coeducació en centres d’educació secundària d’arreu de Catalunya des d’un enfocament d’Educació per a la Justícia Global, així com, 
  • fer incidència en les polítiques públiques a partir de generar una anàlisi crítica entorn la normativa que funciona com a marc legislatiu d’aquestes pràctiques en el context català.

Aquí la investigació: https://www.intered.org/es/recursos/la-coeducacion-en-cataluna-practicas-de-referencia-y-retos

La coeducació a Catalunya. Pràctiques de referència i reptes. Visibilitzar pràctiques de referència en matèria de coeducació a centres d'educació secundària de tot Catalunya des d'un enfocament d'educació per a la justícia global. S'emmarca dins del programa Joves mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes, executat conjuntament per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (PUCVG) i InteRed, i cofinançat per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)


Comentaris