Bon inici de curs!

Famílies de l'institut!

Som l’AFA, l’associació de famílies dels i les alumnes de l'institut. Som una AFA molt jove. Vam néixer el curs 18-19, continuem aprenent, sumant i creixent, totes plegades.

Volem continuar creixent, treballant, apostant per activitats i accions que repercuteixin en positiu en els i les alumnes, i és per això que estem aquí presentant-nos, donant les gràcies a les famílies que ja formeu part de l’AFA , agraint també la participació a les que encara no ho sou i, esperem, aviat us sumeu i, amb moltíssima il·lusió, donar la benvinguda a les noves famílies que heu  arribat aquest curs a l'institut, l'institut de tots i totes.

Com a AFA estem acabant de tancar les extraescolars d'aquest curs que seran Bàsquet, Vòlei, Bàdminton, Anglès, Música (piano i guitarra) i Teatre. A finals de setmana us farem arribar els horaris i costos de cada activitat, recordeu que si sou famílies sòcies de l'AFA el preu de cada extraescolar és més econòmic. Així com la data de la propera assemblea i una data per a donar la benvinguda a les noves famílies al nostre institut i continuar coneixent-nos totes una mica més.

Què heu de fer per a fer-vos famílies sòcies de l’AFA? Pagar la quota anual familiar (independentment del nombre de fills i filles, és únicament una quota familiar) de 20€, anual, que correspon al curs 2022-2023, amb aquestes aportacions l’AFA paga totes les taxes i accions administratives per tenir l’AFA al dia, la quota a la aFFac (Associacions Federades de Famílies d'alumnes de Catalunya), l’assegurança, activitats, material, trobades, etc. també ens ajudarà molt que empleneu, si us és possible, aquesta petita enquesta, volem conèixer-vos millor com a famílies https://docs.google.com/forms/d/1VxqSG2rJYsDSbPuhcr5FfxIkC5_E1bG-Sw-HBqBWu1o/edit, per fer la transferència:

Caixabank

titular: AFA Institut Ca n'oriac

Num ES06 2100 0297 0802 0033 2325

Quota: 20€

Concepte: Nom i Cognom alumne + CURS

Per a sumar creiem que és important conèixer-nos una miqueta més, saber qui sou, què us agradaria trobar a l’institut, quines formacions us agradaria fer o altres coses que per a vosaltres siguin importants, i és per això que us fem arribar una petita enquesta, així ens podrem seguir coneixent. Aquesta enquesta també ens servirà per tenir les vostres dades de contacte per poder informar-vos de tot allò que l’Afa vagi fent.

Estem a la vostra disposició en el correu afacanoriac@gmail.com per al que puguem acompanyar-vos,

Us estem esperant

Afa Institut Ca N’Oriac

Comentaris