Informació extraescolars 23-24


Aquest curs no serà possible mantenir l’oferta d’activitats extraescolars del curs passat. El motiu és que no hem obtingut cap subvenció de l’Ajuntament i això fa pujar molt el preu de les activitats, que han de ser abonades completament per les famílies, a diferència del curs passat, que eren parcialment subvencionades. 

Ens sap molt greu no poder donar continuïtat a les activitats proposades l’any passat, que van tenir tan bona acceptació, però és econòmicament inviable. 

A l’assemblea de socis del passat 19 de setembre es va acordar que s’anul·larien totes les activitats extraescolars que s’havien fet fins ara, i es treballaria per aconseguir una oferta alternativa d’activitats, amb preus més populars.


Club de lectura

Posem en marxa el Club de Lectura Ca n’Oriac, on es poden apuntar els vostres fills i filles. Aquesta activitat es farà un dijous al mes, de 17 a 18:30 hs. i tindrà un cost de 20€ per alumne per tot el curs. Trobareu la informació a la imatge adjunta i als canals habituals de l'AFA.

Tallers de suport a l'estudi

Tallers d'anglès

Us recordem que, tal com se’ns va informar la setmana passada, des del Pla educatiu d’entorn (Ajuntament i Departament d’Educació) del qual l’institut forma part, s’han ofert les següents dues activitats en horari no lectiu, a les quals també podeu inscriure els vostres fills i filles:

Taller de suport a l’estudi, per a 1r i 2n d’ESO

Taller d’anglès, per a 3r i 4t d’ESO

Ambdues es faran els dilluns i dimecres de cada setmana, en horari de 16:30 a 18:00 hs. Són gratuïtes i les places són limitades. Més informació a l’app Dinantia.


Esperem que us interessin les activitats impulsades fins ara i ens comprometem a continuar trobant d’altres per poder incrementar l’oferta d’extraescolars. La voluntat de l’AFA és poder tirar endavant activitats per als alumnes i les famílies, i per això estem oberts a rebre suggeriments i col·laboració de qualsevol dels membres d’aquesta família canoriaquera.

Podeu contactar amb l’AFA mitjançant el correu afa@inscanoriac.cat 

Molt bon curs!!!

JUNTA AFA INS Ca n’Oriac


Comentaris